top of page

Gör en snabb present

Vad behöver du?

  • Dator

  • Skrivare

  • Dubbelhäftande tejp alternativt vanlig tejp eller lim

  • Chokladkaka


Det finns många sätt att göra det här på men detta är ett som också är väldigt lätt att använda utan massa extra program!


Ibland hamnar man i en situation där man behöver fixa en sabb present, lös det snabbt genom att slå in en chokladkaka.

För vem gillar inte choklad? (Ja min son tydligen men de flesta tycker om choklad i alla fall)


Öppna Word eller annat liknande program och ändra layouten så att pappret ligger ner istället för att det står upp.Beroende på vilket märke på chokladkakan du använder så behöver designen vara lite olika stora.

För en marabou chokladkaka 180/200 gram så blir ett A4 perfekt. Då kan man göra framsidan av chokladkakan i mitten på arket. Annars kan man behöva ändra storleken eller lägga till en extraSå här gjorde jag till alla hjärtans dag som var för 2 veckor sedan. Gjorde om bakgrunden, la dit en bild som jag har rättigheterna för. (Detta är otroligt viktigt speciellt om man ska sälja produkter att man har rättigheterna till att sälja bilder vidare om man inte gjort dom själv)


Gjorde 4 stycken kvadratiska former som jag drog om så de skulle göra en fin kant. Skrev dit ett gulligt meddelande. Så helt plötsligt är den klar att skrivas ut och redo att sättas runt chokladen!


När man skriver ut är det en inställning som behöver göras.

  1. Arkiv

  2. Fler..

  3. Avancerat

  4. Visning

  5. Bocka i "Skriv ut bakgrundsfärger och bilder"

Sen skriver du ut bilden. Efter utskrift så skar jag en vågig kant för jag tyckte det blev lite finare.
Jag satte dubbelhäftande tejp på båda ändarna av pappret så att det även fastnade på chokladen. Vek över ena sidan och till sist den andra.


Här är slutresultatet, det går så enkelt och snabbt att göra! Det går även att köpa filen på hemsidan om man skulle vilja köpa filen och printa ut hemma själv! Här köper du filen.


Vill man så kan man slå in chokladkakan i något fint presentpapper så det gula inte sticker ut på sidorna.
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Frågor och Svar

Tänkte svara på lite frågor som jag fått och tänkte samla det på en plats så att alla kan ta del av det! Vad kostar ett stickat namn? Idag kostar ett stickat namn 320 kronor oavsett längd på namnet. V

Comments


bottom of page