top of page

Kalas i tema bilar

När sonen fyllde 2 år förra året så gick hans kalas i tema bilar. Det var polisbilar, brandbilar, vanliga bilar, grävmaskiner och motorcyklar. Ja det är ingen bil men det fick vara med det också.


Chokladkex som däck

Jag började med att ta fram en bild på ett däck och så hade jag köpt chokladkakor från marabou. Mätte upp hur stor kakan var på ovansidan och gjorde sedan klistermärken som var lika stora som kakorna.


Kakorna var Choco Moment från Marabou som jag passade på att köpa på Matsmart medans de hade bra erbjudande.


Godiskolor med eget tryck

Jag köpte hem godiskolor i detta fallet köpte jag hem mamba kolor som jag mätte upp och gjorde klistermärken för att de skulle gå runt hela kolan ut på sidorna. Det var olika motiv på godisarna och jag varvade mellan olika sorters bilar och bilder på min son.


De går även att beställa färdiga motiv men ändra namn och ålder här: Köp färdiga motiv på kolor

Vill ha egna motiv så skicka ett mail eller kontakta mig via kontaktformuläret här: Kontaktformulär
Chipslådor

Då min son är helt galen i chips så gjorde jag små lådor där jag la chipsen i. Blandade olika fordon på lådorna och de var väldigt uppskattade av både stora och små.
Festisar

För att matcha temat så gjorde jag lådor till festisarna som hade samma slags bilar som chipslådorna. Tog av alla sugrör och la de vid sidan om då de inte fick plats i lådorna och det var bara smidigare att ha de vid sidan om.
Är det några utav produkterna ni vill köpta så skicka ett meddelande i kontaktformuläret eller maila till kontakt@buttercut.se.


Vad tycker du att nästa tema ska vara, kommentera ditt förslag så ska vi se vad det blir nästa gång!


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Frågor och Svar

Tänkte svara på lite frågor som jag fått och tänkte samla det på en plats så att alla kan ta del av det! Vad kostar ett stickat namn? Idag kostar ett stickat namn 320 kronor oavsett längd på namnet. V

Comments


bottom of page