top of page

Välkommen hit!

Uppdaterat: 28 jan.

Jag som driver Buttercut heter Isabelle och är belägen i Alingsås en bit utanför Göteborg. Jag startade företaget den 25 maj 2022 och började med mycket personliga kort och tryck av olika slag.

Några av de tidigaste produkterna jag gjorde, det mesta var i papper och det är fortfarande något jag gör på beställning men inte alls lika mycket som tidigare.


Började sedan göra tryck av olika slag, muggar underlägg, kläder och väskor bland annat.Tryck till företag, färdiga tryck eller egna tryck. Underläggen på bild nr.3 var en present till en närstående som älskar att fotografera och är extremt duktig på det så tog hans foton och gjorde glasunderlägg. Ett kul sätt att använda sina foton man är nöjd med!


Därefter har det expanderat men min storsäljare idag är de stickade namnen. Började göra dom i man 2023 och det har exploderat och är min absolut mest sålda produkt.Något som jag tycker är väldigt roligt är att få göra personliga saker, som kalasartiklar. Caketoppers, menykort, inbjudningar, omslag till godis, klistermärken till muggar bland annat. Det är någon som inte lika många vet att jag gör men hör man av sig så är det absolut något jag gör och med kommunikation med dig kommer fram till något helt fantastiskt!
Kul att du hittade hit!10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page