top of page

Frågor och Svar


Tänkte svara på lite frågor som jag fått och tänkte samla det på en plats så att alla kan ta del av det!

Vad kostar ett stickat namn?

Idag kostar ett stickat namn 320 kronor oavsett längd på namnet.


Varför är det ingen ångerrätt?

På produkter som görs personligen till en kund, t.ex. ett namn som formas efter ditt önskemål med bokstäver och färg eller en mugg med ett namn på eller att jag skapar en produkt efter dina önskemål så gäller inte ångerrätten just för att det är inget jag garanterat kan sälja vidare om du skulle ångra dig.


På färdiga produkter eller på stickade motiv där du bara valt färg så har du självklart ångerrätt enligt lag!


Läs igenom användarvillkoren i kassan så står det tydligare vad som ingår och inte.


Vad är ett stickat namn gjort utav?

Det är gjort med aluminium och bomullsgarn.


Varför är det så lång leveranstid? (5-8 dagar)

Nästan alla produkter skapas på beställning så beroende på hur många beställningar det är så kan det ta lite längre tid just för att det görs för hand efter beställning.


Det brukar oftast gå snabbare än 5-8 dagar.


Om jag inte vet vilken färg jag vill ha, hur gör jag då?

Skicka ett meddelande till mig på hemsidan, skicka ett mail på kontakt@buttercut.se eller skicka ett DM på Instagram så kan du få bilder i olika ljus alternativ kan du välja valfria färger att få hem som prov bitar för portokostnad.


Har du några andra frågor?


Kontakta mig gärna kring dina frågor så svarar jag gärna på det, för undrar du över något så är det garanterat någon annan som har samma fundering!7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page